banner 1 1100

A kutatást megkoronázandó lehetősége van a kedves megrendelőimnek rendelni vászonnyomtatott dísztabellát. Fontos tudni, hogy nem minden kutatási eredmény enged ilyen dísztabella rajzolást, ugyanis valamiféle szimmetriára törekedni kell az esztétikus kialakítás és igényesség miatt. Leginkább azon ügyfeleimnek szoktam ajánlani ezt a szolgáltatást, akik ősfa, nemzetségi vagy nemességi kutatást rendelnek meg tőlem.

banner 3 1100

Minden kedves megrendelőmnek a kutatás végeztével ajánlatot szoktam tenni, hogy az összegyűjtött iratokat, - legyen az nemességgel foglalkozó anyag vagy anyakönyvi oldalakat, illetve az anyakönyvek olvashatatlansága, és nagy mennyiségben befogadásképtelensége miatt történő kivonatkészítés utáni gépelt változat, de sorolhatnám az összeírásokról készült digitális felvételek, vagy peranyagokat is.

banner 5 1100

A kutatás alatt - leginkább a nemességi kutatás alkalmával - rengeteg latin nyelven íródott iratanyagot találok, melynek olvasása és értelmezése, a holt-nyelvi mivolt miatt manapság igen csak kis mértékben ismeretes és megérthető. Ezért ha ilyen adattal tudok szolgálni ügyfeleimnek, érdemes ezen iratokról, (melyek egyébként igen gazdagon leírt szövegek) legalább egy regesztát elkészíttetni, hogy a lényegét megérthessük.

banner 2 1100

Elsősorban vektoros rajzok és abból is főleg címerek készítésével foglalkozok, leírás vagy kép alapján. A kész ábrát többféle vektoros formátumban vagy szinte bármilyen tetszőleges méretű bitmap képként tudom szolgáltatni. Az így elkészült kép akár nyomdai célokra vagy más utólagos feldolgozásra is alkalmas. A megrendelt munkák elkészülési ideje erősen függ a kép összetettségétől. Bonyolultabb esetben ez két, de akár három hetet is igénybe vehet.

Címkefelhő

  • # Családfakutatás
  • # Genealógia
  • # GénKapocs
  • # Debrecen, Tokaj
  • # Nemes családok
  • # Családtörténet

Közösségi média

© 2009-2024 GénKapocs ® - Családfakutató Iroda. All Rights Reserved. - Version 3.10.12.24.04.02. RC4

responsive